Продавець Интернет магазин 🌞SUN24.COM.UA🌞 розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
244 відгуків
Интернет магазин 🌞SUN24.COM.UA🌞
+380673802023
+380673802023
+380505646077

Коптильня гарячого копчення 2мм 450х330х300мм Фарбована + Термометр + 2кг Тріска + 5м Шланг

Новинка
  • В наявності
  • Код: PK-13477

1 079 грн.

+380673802023
Менеджер
  • +380505646077
  • День Години роботи Перерва
    Понеділок 09:00 — 17:00
    Вівторок 09:00 — 17:00
    Середа 09:00 — 17:00
    Четвер 09:00 — 17:00
    Пʼятниця 09:00 — 17:00
    Субота Вихідний
    Неділя Вихідний

    * Час вказаний для регіону: Украина, Київ

  • +380673802023Менеджер
    +380505646077
    Менеджер интернет-магазина
    УкраїнаКиївул. Большая Васильковская 9
    0505646077
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Коптильня гарячого копчення 2мм 450х330х300мм Фарбована + Термометр + 2кг Тріска + 5м Шланг
Коптильня гарячого копчення 2мм 450х330х300мм Фарбована + Термометр + 2кг Тріска + 5м ШлангВ наявності
1 079 грн.
+380673802023
Менеджер
  • +380505646077
Купити

Опис

Коптильня гарячого копчення Best Buy 2мм 450х330х300мм Фарбована + Термометр + 2кг Тріска + 5м Шланг

Важливо!

Габаритні розміри коптильні - 450х330х300мм
Розміри коптильної камери - 380х270х260мм

Коптильня пофарбована вогнетривкою фарбою.
Також в кришці встановлені гачки для підвішування.

● На сьогоднішній день, щоб Вам закоптити м'ясо або рибу не варто їхати на природу або за місто. Тим більше коли на вулиці вже не так тепло. Тепер це можна зробити навіть у себе на плиті!
Адже як тільки коптильня гарячого копчення з гідрозатворів з'явиться на вашій кухні - вона стане невід'ємним атрибутом ваших кулінарних приготувань!

● Якщо раніше Ви могли тільки мріяти про домашньої копченої ковбаски, сало або рибі, то сьогодні кожен може побалувати себе делікатесами.
Не варто навіть говорити про те, що покупна продукція і приготована в котильне у себе у дворі або на кухні - це як небо і земля.

● Готуйте різноманітні копченості в домашніх умовах і Ви застрахуєте себе від неякісних продуктів, отримаєте масу задоволення від такого приготування ну, і звичайно-ж, заощадите бюджет.

● Але, щоб стати кулінарним фахівцем у цій справі - потрібна якісна коптильня!
● Вона повинна бути довговічною, міцною, зручною, надійною і практичною!
● Всі наші коптильні гарячого копчення відповідають цим вимогам!

 

ПІДГОТОВКА ТА ПОРЯДОК РОБОТИ:

УВАГА: Після покупки, перед першим приготуванням, необхідно коптильню промити гарячою водою з миючим засобом і прогріти на джерело вогню протягом 20-25 хвилин.

• Зняти кришку з корпуса. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 160-180 гр. на 1 годину роботи.
• Тирсу, дрібні стружки або тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяні породи дерев, крім берези. Рекомендована для коптіння деревина – вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
• Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) і злегка повяленные, розкладаються на гратах. Жорстке м'ясо бажано трохи проварити.
• Крышку надеть на корпус. Собранная таким образом коптильня с продуктами устанавливается на источник разогрева. В течение 5-10 минут возможен интенсивный нагрев основания, после чего его необходимо уменьшить: при копчении рыбы – до среднего уровня, а при копчении сала и мяса – еще слабее, чтобы не вытопить жир. 
• Время копчения зависит от веса продуктов, температуры, влажности, объема порций, интенсивности нагрева и может быть для рыбы 20-25 минут, для сала и мяса 60-80 минут. 
• Після використання, коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптява і забруднення.• Потім вимити губкою з мильним розчином, сполоснути теплою водою і витерти насухо рушником. • Просушити коптильню в перевернутому вигляді.
Після кожної мийки коптильні, обов'язково змастити внутрішню частину корпусу і кришки рослинним маслом щоб запобігти утворенню іржі.

 

Характеристики

Основні
Країна виробникУкраїна
Джерело димуТріска, Тирса
Джерело теплаВідкритий вогонь, Пальники
Кількість рівнів коптильні2
КонструкціяЦілісна
МатеріалСталь
Разове завантаження коптильні43013 (кг)
СтанНове
Тип копченняГаряче
Товщина матеріалу2 мм
ФормаПрямокутна
Функція гриль, барбекюНі
Габаритні розміри
Вага13.2 кг
Висота коптильні300 мм
Довжина коптильні450 мм
Ширина коптильні330 мм
Розміри коптильної камери
Висота260 мм
Довжина380 мм
Ширина270 мм
Комплектація
Гачки для підвішування риби3 шт.
Мірна ємність для тирси/тріскиНі
Піддон для стікання жиру1 шт.
Решітка для продуктів2 шт.
Додаткові характеристики электрокоптильни
Температура копчення120 град.
Користувацькі характеристики
УпаковкаКоробка

Інформація для замовлення

  • Ціна: 1 079 грн.